Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с преден парктроник на алфа 159SW

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
    На точно неговия паркматик 4305-8 лично аз съм сменил и 2-те централи и интерфейсния кабел м/у двете, и датчика. Нещо смущава ситуацията отпред. Не знам какво е .. но знам кой може да ти помогне. Просто трябва да идеш до София или да го съчетаеш с ходене до там.
    Казвай къде, че четвъртък съм на софия или дай твой телефон да ти се обада да ми обясниш къде. И сигурно ли е, че ще ми го оправят и за колко парички, че точно преди коледа не ми се дават пари на вятъра(на вятъра са ако ми вземат парите и не се оправи, че на мен понякога като запала работи добре и някъде след 15-20 минути започва да реве СТОП парктроника) Днес пак ми смехяха централите и чудно е, че първите 5-10 минути си работи както трябва, а след това започва пак да не работи. Ако някой може да даде смислено обяснение как може да работи малко, а след това не има биричка от мен).

Comment

Колега, какви пари струва тоя парктроник и какво производство е?
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        В този ред на мисли, някой знае ли къде се намира говорителчето на предният парктроник. Звуците ме водят към бушоните под волана?!
        Сега погледнах, зумерчето за предния парктроник е точно при бушоните под волана. С буксичка е и може да се изключи.
        sigpic
        SCUDERIA ITALIA
        BMW 5-er
        BMW 7-er
        Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
          Сега погледнах, зумерчето за предния парктроник е точно при бушоните под волана. С буксичка е и може да се изключи.
          Супер още утре ще го дръпна ще остане само графиката на таблото - повече от достатъчно
          sigpic

Comment

Колега доколкото знам е оригинален парктроника...Ше го погледна зумерчето, че ме интересуваше нещо свързано с него.
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
              Колега, какви пари струва тоя парктроник и какво производство е?
              Ако питаш за моя май е китайски( въобще има ли вече нещо произведено извън китай) 350 лв е ама сложихме на 3 коли и направиха отстъпка и колко точно излезе непомня ама мисля, че трите бяха към 780 )

Comment

Първоначално публикувано от atanas_bikov Покажи съобщение
                Ако питаш за моя май е китайски( въобще има ли вече нещо произведено извън китай) 350 лв е ама сложихме на 3 коли и направиха отстъпка и колко точно излезе непомня ама мисля, че трите бяха към 780 )
                Аз съм слагал на 15-20 коли между другото по 60лв с монтажа(явно някакви по-китайски) ама такива проблеми не съм имал само на едната сгъна единия датчик и му дадох на момчето друг. С 8 датчика са малко по-скъпи, от тях не съм слагал. Твоя сигурно е с някакви допълнителни екстри.
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                  Аз съм слагал на 15-20 коли между другото по 60лв с монтажа(явно някакви по-китайски) ама такива проблеми не съм имал само на едната сгъна единия датчик и му дадох на момчето друг. С 8 датчика са малко по-скъпи, от тях не съм слагал Твоя сигурно е с някакви допълнителни екстри.
                  Незнам какви са му екстрите ама пробвахме и с такива по 60-70лв ама те са още по зле. Абе парктроника извън колата работи как го сложиш в колата почва да пищи, изкарваш го от колата и пак работи. Нещо отпред при двигатела го смущава. Тоя моя поне не пищи постоянно и по някой път работи както трябва, а после пак започва да пищи. Явно по някое време нещо в колата се включва и започва да го смущава. А тия по-евтините те само като ги сложиш в колата и не млъкват те постоянно дават грешки. Явно нещо го смущава.
                  А ти на 159-ка отпред монтирал ли си? Защото в другите две коли работят само в тая кола не работи.

Comment

Нещо отпред при двигатела го смущава.
                    Явно това е причината, остава да се разбере какво точно!?
                    А ти на 159-ка отпред монтирал ли си? Защото в другите две коли работят само в тая кола не работи.
                    На никаква кола не съм монтирал преден, още по-малко на 159
                    sigpic

Comment

Днес ще ти обърна внимание.

Поздрави
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                        1400 лв е безобразие...какви са теази цени...аз за 500-600лв ще си намеря такава на пайнер нова....луди.
                        За предния парктроник съм съгласен, голяма глупост. Като минавам в тесни улички и има коли от двете страни, и свири, абе простотия, само ме дразни.
                        Като се заговорихте за 159 и пайнер

https://www.youtube.com/watch?v=4df2...288A4&index=14
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Днес ще ти обърна внимание.

Поздрави
                          Твоя парктроник оправи ли се? Ако да ще споделиш ли как?

Comment

Гледам, че има 159-ки 1,9jtdm със два аспуха отзад едва ли е заводско. Може ли някой да каже къде могат да направят и мойта с два аспуха като 2,4jtdm и евентуално колко ще струва. Обаче да е както трябва с 2 гърнета, а не само с допълнителна тръба? И дали въобще може да стане де?

---------- Post added at 09:38 ---------- Previous post was at 09:34 ----------

На точно неговия паркматик 4305-8 лично аз съм сменил и 2-те централи и интерфейсния кабел м/у двете, и датчика. Нещо смущава ситуацията отпред. Не знам какво е .. но знам кой може да ти помогне. Просто трябва да идеш до София или да го съчетаеш с ходене до там.
                            Колега щеше да казваш как или къде да си оправя парктроника ама нещо ме забрави сигурно си бил на и не ти е било до мен. Ако си се върнал от почивката ще кажеш ли какво да правя.

Comment

Гледам, че има 159-ки 1,9jtdm със два аспуха отзад едва ли е заводско. Може ли някой да каже къде могат да направят и мойта с два аспуха като 2,4jtdm и евентуално колко ще струва. Обаче да е както трябва с 2 гърнета, а не само с допълнителна тръба? И дали въобще може да стане де?

---------- Post added at 09:38 ---------- Previous post was at 09:34 ----------

Колега щеше да казваш как или къде да си оправя парктроника ама нещо ме забрави сигурно си бил на и не ти е било до мен. Ако си се върнал от почивката ще кажеш ли какво да правя.
                              мисля, че за ауспусите най-евтиния вариант е 700-800 лв, ако не са ти приятели тези дето ще ти го правят...

ама информацията ми е от преди 2 години
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Нали знаете,че двете дупки на бронята не са еднакви,т.е. като махнеш десния капак,на дупката и липсва един кант който го има на другата дупка........................
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X