Първоначално публикувано от DiStefano
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с преден парктроник на алфа 159SW
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеВ този ред на мисли, някой знае ли къде се намира говорителчето на предният парктроник. Звуците ме водят към бушоните под волана?!sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеСега погледнах, зумерчето за предния парктроник е точно при бушоните под волана. С буксичка е и може да се изключи.ще остане само графиката на таблото - повече от достатъчно
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеКолега, какви пари струва тоя парктроник и какво производство е?
Comment
-
Първоначално публикувано от atanas_bikov Покажи съобщениеАко питаш за моя май е китайски( въобще има ли вече нещо произведено извън китай) 350 лв е ама сложихме на 3 коли и направиха отстъпка и колко точно излезе непомня ама мисля, че трите бяха към 780 )С 8 датчика са малко по-скъпи, от тях не съм слагал.
Твоя сигурно е с някакви допълнителни екстри.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеАз съм слагал на 15-20 коли между другото по 60лв с монтажа(явно някакви по-китайски) ама такива проблеми не съм имал само на едната сгъна единия датчик и му дадох на момчето друг.С 8 датчика са малко по-скъпи, от тях не съм слагал
Твоя сигурно е с някакви допълнителни екстри.
А ти на 159-ка отпред монтирал ли си? Защото в другите две коли работят само в тая кола не работи.
Comment
-
Първоначално публикувано от atanas_bikov Покажи съобщениеНещо отпред при двигатела го смущава.
Първоначално публикувано от atanas_bikov Покажи съобщениеА ти на 159-ка отпред монтирал ли си? Защото в другите две коли работят само в тая кола не работи.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение1400 лв е безобразие...какви са теази цени...аз за 500-600лв ще си намеря такава на пайнер нова....луди.
За предния парктроник съм съгласен, голяма глупост. Като минавам в тесни улички и има коли от двете страни, и свири, абе простотия, само ме дразни.
https://www.youtube.com/watch?v=4df2...288A4&index=14156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеДнес ще ти обърна внимание.
Поздрави
Comment
-
Гледам, че има 159-ки 1,9jtdm със два аспуха отзад едва ли е заводско. Може ли някой да каже къде могат да направят и мойта с два аспуха като 2,4jtdm и евентуално колко ще струва. Обаче да е както трябва с 2 гърнета, а не само с допълнителна тръба? И дали въобще може да стане де?
---------- Post added at 09:38 ---------- Previous post was at 09:34 ----------
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеНа точно неговия паркматик 4305-8 лично аз съм сменил и 2-те централи и интерфейсния кабел м/у двете, и датчика. Нещо смущава ситуацията отпред. Не знам какво е .. но знам кой може да ти помогне. Просто трябва да идеш до София или да го съчетаеш с ходене до там.и не ти е било до мен. Ако си се върнал от почивката ще кажеш ли какво да правя.
Comment
-
Първоначално публикувано от atanas_bikov Покажи съобщениеГледам, че има 159-ки 1,9jtdm със два аспуха отзад едва ли е заводско. Може ли някой да каже къде могат да направят и мойта с два аспуха като 2,4jtdm и евентуално колко ще струва. Обаче да е както трябва с 2 гърнета, а не само с допълнителна тръба? И дали въобще може да стане де?
---------- Post added at 09:38 ---------- Previous post was at 09:34 ----------
Колега щеше да казваш как или къде да си оправя парктроника ама нещо ме забрави сигурно си бил наи не ти е било до мен. Ако си се върнал от почивката ще кажеш ли какво да правя.
ама информацията ми е от преди 2 годиниsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Нали знаете,че двете дупки на бронята не са еднакви,т.е. като махнеш десния капак,на дупката и липсва един кант който го има на другата дупка........................Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment